Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مهدوی‎پور با بیان اینکه ۷۵ درصد ابلاغیه‌های استان سیستان و بلوچستان به صورت الکترونیک صادر می‌شود، گفت: به زودی ارئه سایر خدمات از جمله ثبت شکوائیه، ثبت دادخواست‌های دیوان عدالت اداری، دریافت سجل کیفری و ثبت لوایح در دفاتر خدمات قضایی ارائه خواهد شد.

مهدوی پور معاون رییس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، با اشاره به سیاست قوه قضائیه در ارسال اوراق قضایی به صورت الکترونیکی تحت عنوان ابلاغ الکترونیکی و ثنا، اظهار کرد: تا به امروز قریب به ۲۰۰ هزار نفر در استان سیستان و بلوچستان در سامانه ثنا ثبت نام و شناسه قضایی دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۷۵ درصد ابلاغیه‌های استان به صورت الکترونیک صادر می‌شود، گفت: آمار ابلاغ الکترونیک در شهرستان زابل تنها ۶۵ درصد بوده که امید است با فعالیت این دفتر و ارائه خدمات جدید این آمار روز به روز افزایش یابد. 

مهدوی پور اضافه کرد: با توجه به گسترش فناوری‌های نوین درسال‌های اخیر قوه قضاییه با استفاده از این فناوری ها، خدمات جدیدی به مردم ارائه می‌کند. 

معاون رییس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه دفاتر خدمات بازوی توانمندی برای محاکم هستند افزود: هم اکنون ثبت کلیه دعاوی حقوقی در محاکم و شورا‌های حل اختلاف، درخواست تجدید نظر خواهی، واخواهی، ثبت نام در ثنا و اطلاع رسانی پرونده در این دفاتر انجام و به زودی ارئه سایر خدمات از جمله ثبت شکوائیه، ثبت دادخواست‌های دیوان عدالت اداری، دریافت سجل کیفری و ثبت لوایح نیز در این دفاتر ارائه خواهد شد. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ابلاغ الکترونیک سامانه ثنا شناسه قضایی دیوان عدالت اداری سجل کیفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

عباس اشکانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

اشکانی اظهارکرد: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با ۸ هزارتن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه